ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ
 
ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ
 
Tisztelt Érdeklődők, Vásárlók!

Adataik nálunk biztonságban vannak! A Lysi Kft. eddig is a hatályos jogszabályok maradéktalan betartásával végezte tevékenységét, s ez a jövőben sem változik.
Regisztrált felhasználóink adatait szigorúan csak webáruházunk tevékenységi körében kezeljük, jövőbeli rendeléseik megkönnyítése céljából. A kezelt adatokat harmadik félnek nem adjuk át. A regisztrált felhasználók bármikor kérhetik adataik törlését az info@lysi.hu címen. A regisztrált adatokat a törlési kérelem beérkezését követően 24 órán belül töröljük.
Regisztráció nélküli vásárlás esetén a vásárló által megadott adatokat és a vásárlás adatait a szavatossági igények benyújtásának jogszabályokban rögzített időtartamáig tároljuk annak érdekében, hogy esetleges szavatossági igény esetén teljeskörű szolgáltatást tudjunk nyújtani. Amennyiben vásárlónk ezen időtartam lejárta előtt töröltetni szeretné adatait, azokat az info@lysi.hu címre történt bejelentés után 24 órán belül töröljük. Az adatokat az adatkezelés időtartama alatt harmadik félnek nem adjuk tovább.
Adatkezelő: Lysi Kft.
Adatvédelmi felelős: a Lysi Kft. mindenkori ügyvezetője

Köszönjük figyelmüket!

 
 


 
 
Megosztom Facebook-on  
Nyomtatás  
Ajánlom ismerősnek