SZÁLLÍTÁS, FIZETÉS

SZÁLLÍTÁS, FIZETÉS
 
SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK
A megrendelt termékek cégünk székhelyén /1126 Budapest, Orbánhegyi út 3./ ingyenesen átvehetők, azonban kérjük ügyfeleinket, szíveskedjenek előzetesen telefonon /06-20-3819059/ vagy e-mailben időpontot egyeztetni.
Felhívjuk Tisztelt Vásárlóink figyelmét, hogy cégünk központi irodájában bankkártyás fizetés nem lehetséges.
A kiszállítás díja:Futárszolgálat útján házhoz:                                       1.200,- Ft;

Packeta csomagpontra történő kiszállítás:                  990,- Ft.

25.000,- Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás költségét cégünk viseli.

A megrendelt termékeket 1-3 munkanapon belül átadjuk a futárszolgálatnak. Amennyiben a rendelés teljesítése ennél hosszabb időt vesz igénybe, a megrendelőt haladéktalanul értesítjük.

Külföldre történő szállítást sajnos nem tudunk vállalni.
A bankkártyás fizetés szabályai:


A bankkártyás fizetéseknél a Lysi Kft. partnere az izlandi székhelyű Borgun, amely a világ összes jelentős kártyatársaságában tagsággal rendelkező, bankfüggetlen pénzintézet. Az 1980-ban alapított Borgun volt Izland első hitelkártya-szolgáltatója, s a mai napig megőrizte vezető szerepét, ami igen jelentős siker egy olyan piacon, ahol a fizetési tranzakciók 98%-a bankkártyával történik.
A Borgun 2014 óta van jelen a magyarországi piacon, ahol kizárólagos képviseletét a B-Payment Zrt. látja el.
Mindkét cégről részletes információk találhatók a www.borgun.hu, www.b-payment.hu és www.borgun.com honlapokon. 

A Lysi Webáruházban bankkártyás fizetés a főoldalon megjelenített minden típusú bankkártyával lehetséges, azonban a kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat a rendszer csak abban az esetben fogadja el, ha azok használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi. A Vevő a saját bankjától kérhet felvilágosítást, hogy kártyája felhasználható-e internetes vásárláshoz.
A bankkártyás fizetés Vevőink részére nem jelent többletköltséget, külön díj semmilyen formában nem kerül felszámításra. 

A bankkártyával történő fizetés a Borgun 128 bites szerverén keresztül történik, SSL technológiával védett weboldalon keresztül, így a Vevő banki adatai nem kerülhetnek illetéktelenek tudomására. A bankkártyás fizetési mód választása után a Vevő a Borgun biztonságos oldalára kerül átirányításra, ahol a kártyabirtokos megadja a bankkártya adatait, így ezeket az információkat kizárólag a Borgun fizetési oldala kezeli.
A bankkártya adatainak megadása után a rendszer fizetési bizonylatot jelenít meg. 

Amennyiben a Vevő tévesen hibás, a fizetendő összegnél magasabb összeget adott meg bankkártyás fizetése kezdeményezésénél, a túlfizetés tényét írásban, elektronikus vagy postai úton kell jeleznie a Lysi Webáruház üzemeltetőjének, a  Lysi Kft-nek. A Lysi Kft. a bejelentést követően 15 napon belül kivizsgálja az esetleges túlfizetést, és amennyiben jogosnak találja a Vevő követelését, kezdeményezi a túlfizetett összeg jóváírását. A vizsgálat eredményéről a Lysi Kft. a Vevőt írásban értesíti.
Amennyiben a Vevő hibájából bankkártyájának adatait harmadik személy használja fel, az ennek következtében esetlegesen keletkező károkért sem a Lysi Kft., sem a Borgun nem vállal felelősséget.