HALOLAJJAL AZ ALLERGIA ELLEN

HALOLAJJAL AZ ALLERGIA ELLEN
 
HALOLAJJAL AZ ALLERGIA ELLEN
 
Nehéz időszakot él át sok allergiában szenvedő beteg: a parlagfű és társai százezrek életét keserítik meg. Napjainkban szerencsére sokféle kezelés ismert már az allergia tüneteinek enyhítésére, ezeket a hagyományos kezeléseket pedig nagyon jól kiegészíti, hatásukat akár jelentős mértékben is erősítheti a halolaj rendszeres fogyasztása felnőttek és gyermekek esetében egyaránt.
Dr. Brugós László tüdőgyógyász, klinikai főorvos 1997-ben olyan felmérést végzett, amelynek során parlagfű-allergiás betegek egy csoportjának a hagyományos antiallergiás kezelés mellé halolajkapszulát is adtak, míg a betegek másik csoportja nem kapott halolajat. A halolajkapszulát is szedő betegek panaszai a kezelés során nagyobb mértékben enyhültek, mint a halolajkapszulát nem kapó betegeké. Ez a felmérés is igazolja, hogy bár a halolaj nem "csodaszer", önmagában nem elég a tünetek enyhítéséhez, ugyanakkor a hagyományos kezelés mellett kiváló kiegészítő. 

Ajánljuk tehát minden kedves eddigi és új ügyfelünknek, érdeklődőknek a halolaj kipróbálását a hagyományos kezelések mellett! Ne hagyjuk, hogy az allergia győzzön! Ragadjunk meg minden lehetőséget a tünetek enyhítésére természetes hatóanyagokkal, természetes készítményekkel!

Gyermeke allergiától szenved? Olvassa el a Kiskegyed magazin Baba-mama rovatában megjelent cikket a halolaj szerepéről az allergia elleni küzdelemben: www.kiskegyed.hu/baba-mama/halolajjal-az-allergia-ellen-38198?p=2

 
 


 
 
Megosztom Facebook-on  
Nyomtatás  
Ajánlom ismerősnek